За нас

КОНТБУЛ-2007 ООД е специализирана фирма за алуминиеви фолиа и опаковки.
Освен опаковъчните продукти от алуминиево фолио фирмата предлага лакиране и ламиниране на машини, единствени по рода си в Европа. Разполагаме с модерен машинен парк както и с компетентен и високо мотивиран персонал в производствения процес. Складовата база и логистичния център са на площ от 14 дка. 
Основните суровини, които се използват се купуват от световно известни производители и качеството на материала и крайните продукти са под постоянен контрол. 
Всичко изброено дава възможност на фирмата да посрещне високите изисквания на вътрешния и международния пазар. 
Фирмата е сертифицирана по ISO 9001.
Базисните продукти, които предлагаме на нашия пазар са: 

КОНТБУЛ-2007 ООД е представител и на сръбския завод АТМ д.о.о. Севойно (www.atm.co.rs) и предлага широка гама ПП опаковки, които се произвеждат от 100% първичен материал и са подходящи за съхранение както на храни, така и на различни бои, лакове, грундове и химикали. Към първичния материал се прибавят различни адитиви, с които се постига еластичност на изделията и съответно здравина.

За кратко време предлаганите от нас опаковки се наложиха на нашия пазар. Предлагаме и опаковки с печат и IML етикети, както и с различни цветове. Поддържаме складова наличност на широка гама бели опаковки - кръгли, квадратни, овални, правоъгълни и съответни други изделия – прозрачни, цветни или с печат, които са по договор с клиенти. 
Логистиката ни е на ниво и до момента не сме се забавили със срокове на доставка. 
Нови идеи и решения също са наша практика и често помагаме на клиентите ни да постигнат своите цели. 
Всеки клиент, независимо дали е малък или голям, удостояваме с нужното внимание и сервиз. 

ОЧАКВАМЕ ВИ! УБЕДЕТЕ СЕ САМИ!